torstai 5. toukokuuta 2011

Stuck @ home

Ulkona paistaa ihana kevätaurinko, mut mä jumitan sisällä:( Vappupiknik tais sujua vähän liian kylmissä tunnelmissa ja nyt kärsin sit jäätävästä yskästä, nuhasta sun muusta. Viikonlopuksi ois töitäkin, et saas ny näkyy kykenenkö sinne vai pitääkö mennä hakeen saikkuu. Olis sekin sitten ensimmäinen kerta tän työsuhteen aikana ja ottaen huomioon, että oon ollut tuolla nyt melkein puoltoista vuotta, ni aika hyvin, etten sanois.

Harmittaa ehkä eniten, etten pääse lenkille. Kokemuksesta voin sanoo, et parin lenkkipäivän väliin jääminen voi vaarantaa koko juoksuinnon ja sitten taas röhnötän vaan tässä koneen ääressä ihan tyytyväisenä. Mut ei, niin ei saa käydä tällä kertaa. Parin viikon päästä on naisten kymppi ja siellä pitäis olla kunnossa. Lisäks oon kerrankin aloittanut suht ajoissa tän ns. 'kesäkuntoon-projektin', joten pitäis nyt vaan jaksaa ni jaksaminen sitten myös palkittaisiin hyvällä kesäfiiliksellä ja hyvän itsetunnon omaavan sinkkunaisen vetovoimalla. (olikohan tuossa lauseessa nyt mitään järkeä..?..hahah) Eilen haaveilin tällasesta lisävarusteesta. (linkin sivulla kohta: i-pod nano) Eli siis anturista, joka sujautetaan lenkkarin pohjaan ja sit saa kaikkee kivaa lisäinfoo tehdystä lenkistä i-podin kautta. Piristäis ja motivois varmaan kivasti juoksemaan:) Ongelma on vaan siinä, että tota varten pitäis olla Nike+-lenkkarit, joilla nettihinnoista päätellen on aikas suolanen hinta ja pitäis osata elää kurinalaisesti, jos mun palkoilla luulis sellaset hankkivansa. Ois vaan niin kiva tietää, kuinka pitkiä lenkkejä juoksen. Kaipa kyse on vaan priorisoinnista: ostaako uus bilemekko ja -korkkarit vai lenkkarit? ;)

Pitäisi jaksaa siivota, mutta energiat on flunssan takia todellakin nollassa. Mitenhän sitä tämän vapaapäivän sitten viettäisi, kun palkkapäiväkin on vasta huomenna...? En kyllä pysty istumaan sisällä koko päivää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti