perjantai 13. toukokuuta 2011

Don't dwell on the negative

Onkohan bloggerilla jokin päivitysruljanssi menossa vai miksi se takkuilee nyt joka päivä..? 

Kipuilu on nyt selkeesti helpottanut: ääni kulkee jo vähän paremmin ja nuhaa on tuskin lainkaan. Ainoa, joka vielä rassaa, on nuo yölliset yskimiset... Sunnuntaina aattelin uskaltautua kuitenkin jo lenkille:)

Eilen sain viestiä siltä varatulta, että olin kuulemma kertonut hänen kaverilleen jotain viimekertaisesta, mikä ei todellakaan ole ok, ja hän vannotti minua olemaan jakamatta tätä salaisuutta enää kellekään muulle. Joo... 'quilty as charged', ei voi mitään. Humalatilassa tuli sanottua vähän liikaa, kun toinen kerran kysyi... Jälkeenpäin olinkin vähän että "oh shit!", mutta siinä vaiheessa se oli jo myöhästä. Mut kyllä todellakin ymmärrän, että toinen ei halua jutun kiertävän. Sen vuoksi mulla onkin nyt vähän tyhmä olo, vaikka... toisaalta, "ken leikkiin ryhtyy..."... Noh, ehkä tuo nyt oli vähän tarpeeton lisäys.

Yritän olla vaivaamatta päätäni tuolla eilisellä ja oottaa sen sijaan illan euroviisustudiota kaverini Saran seurassa:)!!! Hihiii:) Toivottavasti Suomi ois 10 parhaan joukossa, ni oisin tyytyväinen:) (joka vuosihan sitä toivoo ja sitten kumminki pettyy, ku todellisuus on mitä on...)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti