torstai 26. heinäkuuta 2012

Pitäisikö itselleen piirtää rajoja?

Viime päivät oon ollut niiiiiin lomalla, ettei mitään rajaa. Oon tehnyt vaikka mitä kaikkea ja ajatuksetkin on siinä samalla olleet ihan muissa aiheissa kuin missään vakavissa "mitäs tämä minun elämäni taas onkaan" -kelailuissa. Mutta mutta...ei se tarkoita, ettenkö olisi jonkun ajatuksen suonut junnulle ;) Parin päivän sisällä tuli läheteltyä jonkin verran viestejä ja sitten pidin parin päivän radiohiljaisuuden, koska en halua...ööö... No en halua mitään liian läheistä yhteyttä pitää häneen, ettei asiat mene nurinkurin. Heheh, poika parka on myös saanut kestää aika paljon **ttuilua yhteisiltä tutuilta sillä välin, kun minä olen lomaillut muissa maisemissa. Noh, mä luulen, että se on osittain sen mielestä ihan jees vaan :)

Tällasta tää nyt sitte on, kun liikun niin nuoressa porukassa silloin kun jossain liikun. Sitä paitsi tuttuja on niin paljon helpompi lähestyä. Ulkopuolisia ihmisiä en edes huomaa. Olen ihan totaalisen sokea! Ehkä nyt viikonloppuna tulisi jotakin muuta kuviota vastaan... Olen kai menossa ulos sekä perjantaina että lauantaina. Mahtavaa!:)

Yritän olla ajattelematta liikoja junnua, sillä en halua hänestä mitään sen enempää. Tiedän kuitenkin, että liha on heikko ja tunnen itseni, joten saatan sortua vielä toisenkin kerran... Pelottaa vaan, että mietinköhän taas ketään muuta kuin itseäni. Junnu on meinaan vasta eronnut suhteesta enkä halua sekoittaa herkän pojan päätä...

3 kommenttia:

 1. Ajattelehan tilannetta toisinpäin. Jos mies olisi 8v vanhempi ja tyttö innokas ja ihastunut, niin millaisia tunnontuskia mies mahtaisi potea? Junnu on kuitenkin aikuinen ja vastaa omista asioistaan. Kyllä hän pitää itsestään huolen ja häipyy jos kokee tilanteen itselleen epäedulliseksi.

  Sinulla on lupa nauttia seurasta, ihailusta, seksistä ja elämästä ylipäätään. Jos joku muuta väittää, niin se johtuu todennäköisimmin kateudesta.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Tapsa! Kuinka mahtava kommentti:) Sitähän minäkin, että aikuinen ihminen hänkin on. Eikä se nyt ole edes mitenkään sanottu, että tässä enää mitään tapahtuisi.

  VastaaPoista
 3. Hyvä Tapsa! Komppaan sua! Nyt vaan Cioccolata nautit siitä sakkolihasta, kun sitä saatavilla on ;)

  VastaaPoista