torstai 1. syyskuuta 2011

Uusia viestejä käyttäjältä cioccolata

Uusi minä -projektin 4. päivä meneillään.
Tänään kävin vaa'alla, koska en vaan enää kestänyt. Joo, tiedän, olen vaaka-addikti ja tottunut käymään sillä lähes joka päivä, joten nyt on vähän vaikeuksia rajoittaa käynnit vaan maanantaille. Joka tapauksessa se piristi, koska vaaka näytti kilon vähemmän, ku maanantaina! Uih:) Oonkin kyllä tsempannut oikeen kunnolla ja likkunut joka päivä, jättäny leivän pois ja vaihtanu vähän erilaisiin eväisiin. Tänään on sitten ollu lepopäivä, vaikka tein mä aamulla punnerrushaasteen punnerrukset, jotka tosin jäi vajaiksi loppupäästä:( En pääse ikinä viikolle 3. Äh... No ehkä sekin alkaa vähän helpottua, kuhan aloitan noi jumpat taas yliopistolla. Tulee kivasti lisää voimaa:)
Pyydän anteeksi, jos jotakuta ei vois vähempää kiinnostaa tän aiheen tarinoinnit, mut mä kirjoitan elämästäni ja tää on tällä hetkellä iso osa sitä, varsinkin kun en osaa keskittyä, ku yhteen asiaan kerrallaan... Yritän kyllä koko ajan kehittyä.

No mutta, kyllästyin hiljaisiin iltoihin, tylsyyteen ja tapahtumaköyhyyteen miesrintamalla ja hahAAaa!!! pistin ilmoituksen nettideittailusivustolle...tai parillekin;) O-ou... 
Mut hei oikeesti, mä en kestä niitä joitain nimimerkkejä ja profiilitekstejä puhumattakaan viesteistä, joita oon siellä saanut!!! Apua!! Okei, myönnän, se kuva siinä oikeesti se tärkein on (hahahha), mut ei sekään auta, et on sikspäkki kunnossa, jos sun nimim. on 'unelmien mies' ja sitte kirjoitat, kuinka oot kaikella tapaa täydellinen saalis. Noh, ehkä toi puree johonkuhun, mut ei oo mun juttu. Ja sit kaikki 'nallekarhu kaipaa halia', 'olen niin yksinäinen' ja 'seilataan yhdessä auringonlaskuun' tyyliset luritukset on niin nou nou. En kestä mitään lässytyksiä! Jotain normi-infoa vaan, kiitos pienellä persoonallisella tatsilla sävytettynä:) Ei siis myöskään mitään komeaksikin kehuttu -läppää ja pliis pistä joku oikeesti selkee kuva itsestäsi äläkä piileskele siellä arskojen takana tai laita vaan jotain sivuprofiilia. 
En kyllä lupaa, että tästä tulee mitään, koska olen todella nirso näissä. Mulla on aikasempia kokemuksia ja suurin osa niistä oli isoja pettymyksiä. Oon oppinut katsomaan tarkkaan...

No mut toistaseks ei oo tapahtunut vielä mitään ihmeempiä. Kerron kyllä, jos niin käy:) Ja piristäkää ihmeessä omilla nettideittitarinoillanne!:)

2 kommenttia:

  1. Itse yritän viimeiseen asti välttää nettideittisivustoja. Toki sieltäkin voi löytää jonkun kivan, ei sillä. Itse uskon kohtaloon tai sattumaan - tai mihin vaan! :D

    VastaaPoista
  2. Ymmärrän. Itsekin haluan uskoa kohtaloon, mutta ehkä minun kohtaloni onkin päätyä deittisaitille ja löytää sieltä joku!? Ken tietää... Olen vain tosi kärsimätön ihminen ja minulla on tylsää;)

    VastaaPoista