torstai 10. marraskuuta 2011

Järjenvastaista

Hyvä tunne jatkuu täysin järjenvastaisesti. 
Täällä mä vaan hymyilen ja olen olevinani kovinkin onnellinen syystä että on sellainen mies kuin Joonatan. Mutta kun eihän tässä tunteessa ole mitään järkeä! Juurihan olin hänen luonaan ja pyörittelin sormia ja varpaitani, kun toinen katosi jonnekin iltapesulle tms. enkä minä vaan osannut olla. Olisihan sitä voinut vaikka katsella teeveetä, jos Joonatan olisi ystävällisesti parilla sanalla ilmoittanut poistuvansa nyt joksikin aikaa takavasemmalle. Siihen sitten jäin astelemaan edestakaisin olohuoneeseen uskaltamatta koskea mihinkään, ihan pihalla. Ja koko illan tuskailin, että miksi se ei vaan kaappaa mua syliinsä, kun mä haluisin suudella sitä enkä jutella niitänäitä. Miksi edes tulin sen luokse? Olisiko pitänyt jäädä vaan kotiin? 

Miksen minä sitten tee niin? -Teinhän minä. 

Siellä kumminkin seisoin olohuoneessa ja jupisin puoliääneen, että ei tästä kyllä tule mitään. Voi olla että mun odotukset sen suhteen on asetettu liian korkeelle, enkä mä anna sille kunnollista mahdollisuutta täyttää niitä. Sen kissa varmaan tietää, mitä ajattelen. Yöllä se asettuu mun rintakehän päälle makaamaan ja herään sen pelottavan arvoitukselliseen tuijotukseen. Suljen silmäni uudelleen ja leikin, ettei kissaa ole olemassakaan. En tykkää kissoista.

Mutta vaarallisesti koko ajan tykkään enemmän Joonatanista. Kommunikaatio on kai avain onneen, sanovat. Jospa sitä yrittäis harjoittaa sitten...

2 kommenttia:

  1. Jotkut on vain erilaisia noissa kotiasioissa. Olen itse majoittanut joskus ulkomaalaisia reissaajia luonani, ja siinähän sitä näki, kuinka eri tavoin ihmiset käyttäytyvät vieraillessa - tai odottavat emännän käyttäytyvän.

    Hyvältähän tuo teidän juttu kuulostaa. :) Itse kuitenkin tapailin joskus miestä, joka kesken vierailuni alkoi pelata WoWia. Reilut puoli tuntia jaksoin odotella, kun hän korvalappujen kanssa tykitti hiirtä. Sitten lähdin ilmoittamatta ja itkien. Aika nopeasti siitä se juttu loppuikin.

    VastaaPoista
  2. No onpas sun kohdalle sattunut sosiaalinen ja naisen huomioon ottava tapaus :/ Ei kiva. Ihan oikein, että karkasit sieltä.

    Ja juu, erilaisia ollaan... Aika näyttää onks se erilaisuus sitten hyvästä vai pahasta.

    VastaaPoista