maanantai 1. elokuuta 2011

Elokuun ensimmäinen

Perjantai-iltana päädyttiin taas samaan paikkaan viettämään iltaa fiksun kanssa. Tai no, päädyttiin ja päädyttiin... Ei se nyt ainakaan mikään sattuma ollut, kun kerran minä taas lähetin hänelle viestiä, että oisko hän mahdollisesti jossain kulussa ja olihan hän, ihan 100 metrin päässä minusta itse asiassa. Mikä siinä onkin, että nyt oli taas oikein kiva ilta ja melkein vaihdoin mielipidettäni hänestä positiivisempaan suuntaan? Oisko alkoholilla osuutta asiaan?! Vai johtuisko kenties siitä, että nyt vaihteeksi sain huomiota häneltä? Vähän olisi kyllä kehittämistä siinä, millä tavalla tämä tapahtui. Minä vain hämmennyn sellaisesta ihme tökkimisestä ja kutittelusta... Ollaanko tässä jotain 15-vuotiaita, vai häh?! Niin ja mikset pyytänyt minua luoksesi yöksi??? Kuvittelitko, etten halua, kun menen aamulla töihin? Hah... 

Oli puhetta (jo toisen kerran), että mentäisiin yhdessä juoksemaan joskus. Mahtaakohan tuo ikinä toteutua...

Viikon päästä alkaa kesäloma vol 2:) Olen onnistunut jättämään ilta/yösyöpöttelyn aika vähille ja olo on parempi. Lisäksi olen aloittanut 100 push-ups challenge:in, joka juoksentelun lisäksi pitää kivasti mielen virkeänä. On hauskaa, kun on erilaisia tavoitteita, joita kohti puskea:) Pääsin vasta viikon 2 loppuun, mutta äskeisen testin perusteella joudunkin nyt uusimaan kyseisen viikon, kun voimat eivät vielä riitä viikkoon 3. Noh, en anna sen lannistaa minua. Ohjelma on aika raskas ja yritän päästä sen läpi miesten punnerruksia tehden, jotka on sata kertaa raskaampia kuin naisten, ainakin omasta mielestäni. Olisi vaan aika huippua, jos jaksaisin tehdä niitä 100 joku kaunis päivä! Eilen mainostin tuota haastetta seikkailijallekin ja hänkin kiinnostui siitä, niinkuin osasin vähän ennustaakin:)

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä haasteeseen!:) Minäkin kokeilin tuota alkukeväästä. Jaksoin muutaman vain viikon. Mutta hyvin tuli tuloksia. Kahdeksan miestenpunnerruksen sijaan saan nykyään lähemmäs 40.

    VastaaPoista
  2. Wau! Ei huono:) Itsehän jaksoin alussa kokonaiset 4 X)ja tällä hetkellä menee 12, eli tekemistä kyllä vielä on...

    VastaaPoista