maanantai 13. helmikuuta 2012

Tuskaa ja jumitusta niin monessa mielessä

Koska mut on niin älyttömän helppo houkutella kaikenlaisiin projekteihin mukaan, innostuin tietysti myös Jennyn blogissaan mainostamasta 30 päivän Bodyrock reenihaasteesta. Ja vaikka nyt on ihanan raukea ja rentoutunut olo, niin äsken kävin varmasti lähellä tuonelan portteja. Voi tuska!!! Vähänkö olen huomenna jumissa. Oi kyllä! Huvitti myös, kun tämän päivän (eli 2nd day workout) treenin vetäneillä oli mennyt siihen aikaa puol tuntia ja meitsi puhkui täällä TUNNIN sen parissa. Että sellasessa kunnossa ollaan, ahahhaha...
Joo, pakko tehdä jotain, kun vaikka kuinka yritän rakastaa kroppaani sellaisena kuin se on, niin eihän siitä vaan mitään tuu. Täytyy pitää ittensä kuosissa, ettei lässähtäminen ala näkyä itsetunnossa ja siis ulospäin. Se ei nyt oo ollenkaan toivottavaa.
Tänään moikkasin Juhaa. Wow, on se suurta (älkää yhtään naurako siellä!) :-b

Olin myös kahvilla kirjastopojan kanssa - taas.

JA Joonatan ehdotti taas fasarissa, että tehtäis jotain lähipäivinä. Aloin melkein miettiä, että onkohan tämä kaveruus nyt ihan viisasta, mutta höh, miksei? Kummallakin on tylsää ja yksinäistä ja tuskin kukaan käy kenenkään iholle kumminkaan. Toivotaan vaan, että minä pystyn hillitsemään itseni, ähähähähhä :-D

Hemmetin gradu ei kyllä etene yhtään mihinkään :( ja se olisi ainoa asia, jonka ihan oikeasti pitäisi edistyä johonkin. Voi kettu.

2 kommenttia:

  1. Oletko katsonut postejasi aikoihin? Minä lähetin sinulle jonkin viestin joskus viime vuoden puolella.

    VastaaPoista
  2. Enpä ollut katsonut, mutta nyt katsoin. Ei päde ainakaan omalla kohdallani muuten moinen fantasia-ajattelua, vaikka tottakai joitain ns. kriteerejä onkin mielessäni. Se on niin tyypistä kiinni, mikä kenessäkin viehättää. Jossain miehessä joku piirre, joka toisessa on miinusta onkin plussaa.

    VastaaPoista