lauantai 18. helmikuuta 2012

kaveri + kaveri + (sensuroitua) = ?

Mmh... ja hupsista.

Viime kirjoittelun jälkeen kävin sitten Joonatanilla kylässä: tehtiin ruokaa, katottiin leffa ja jäin yöksi. Oli todella mukava ilta. Joonatan ei olisi tahtonut ollenkaan nukkumaan, joten valvottiin jutellen johonkin aamuneljään asti ja Joonatan kerto mulle niin paljon henkkoht asioita, että huhhuh. Siinä vaiheessa huomasin, että toinen nukahtaa hetkenä minä hyvänsä enkä voinut enää estää itseäni kysymästä, olisiko kuinka epäsopivaa jos halaisin häntä... Loppuyön Joonatan sitten silitteli vatsaa, kylkiä ja lantiotani niin, etten yksinkertaisesti kyennyt nukkua tai ehken vain halunnut nukahtaa, koska se oli NIIIIN ihanaa!!!:) Noh, tätä seurasi pitkästä aikaa vaikein työpäivä ikinä, kun olin ihan 'fucked up', ahdisti, jännitti, vatsa kramppas ja sydän löi sataa koko päivän enkä tiennyt mitä ajatella. Tunne ei juurikaan helpottanut sillä, että sain Joonatanilta viestin, jossa tämä pyysi mua saunaan vielä samana iltana. 

Ensin mietin, että pitäisiköhän olla menemättä tai ainakin kirjoittaa viestiin, että oli vähän liian kivaa ja jotain, mutta sitten ajattelin että hitto mitä shaissee ja asioiden suurentelua taas - "Joo, voin mä tulla."
Mäkin olin siihen mennessä vähän rauhottunut. Käytiin saunassa. Suomessahan on ihan normaalia, että tyttö ja poika, jotka ovat vain kavereita keskenään menevät saunaan kaksistaan, hih:) No joo, siitä sitten suoraan nukkumaan ja tällä kertaa oikeesti suhteellisen ajoissa, ehkä jo ennen kolmea. Teki niin paljon mieli mennä kiinni toiseen, että se tuntu melkeen pahalta, mutta en tehnyt mitään, koska ei toinenkaan tehnyt ja vähän jännitti mitä siitä seuraisi ja olisiko se kuitenkaan ihan ok jatkaa sillä linjalla. 

Aamulla kestin vielä muutaman torkutusherätyksen verran, kunnes sen viimeisen kerran kun Joonatan vielä palasi nukkumaan kiedoin käteni hänen ympärilleen (kuin ohimennen..). Jossain kohtaa Joonatan lähti suihkuun, jonka jälkeen palasi vielä viereeni *quote: "näytät liian houkuttelevalta siinä". Tässä vaiheessa hänen olisi pitänyt olla jo suurin piirtein matkalla töhin...
Taas halailtiin ja siliteltiin aina siihen asti, kunnes Joonatanin itsehillintä ilmeisesti petti (mikä on SUPERyllättävää, koska hän ei juuri ikinä kykene tekemään aloitteita) ja noh... loppu onkin aika helppo arvata ;) .

Tänään tämä tytsi lähtee vähän viihteelle, joten jatkan myöhemmin tänhetkisistä tuntemuksista, jos niistä nyt jotain selvää ottaa... Hauskaa ja yllätyksellistä viikonloppua kaikille!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti