tiistai 21. elokuuta 2012

Huuhaalandiassa

Pitäisköhän aloittaa rajoittamaan netin/TV:n käyttöä Daaliahn tapaan..? Ne yhdessä ovat ehkä suurin syy aikaansaamattomuuteeni. Tänään minun piti siivota oikein kunnolla, tai sellainen ajatus minulla ainakin oli vielä töistä päästyäni... Kuinkas sitten kävikään? - Tiskasin heti kotiin tultuani ja sen jälkeen rojahdin sohvalle katsomaan Suurinta Pudottajaa. Siinä kuolivat ne suunnitelmat. Sen jälkeen menin koneelle, viikkasin (sentään) vaatteet kaappiin, minkä jälkeen sohva kutsui jälleen. Katsoin Frendit. Sitten aloin katsoa boxilta jotakin elokuvaa, jonka olinkin jo nähnyt, joten jätin sen kesken ja aloin katsoa jotakin juuri alkavaa elokuvaa. Noh, se loppui äsken ja nyt kello on 23:00!!!!!! Että siinä meni taas tämäkin ilta: katsellen kuviteltua elämänmenoa hypnoottisesta laatikosta. 

Kämppä on edelleen sekaisin, elämäni on edelleen paskaa ja minä alakuloinen. No mistähän hitosta se johtuu??! Pitäiskö katsoa peiliin?

Kahtena aamuna olen jo onnistunut pitämään koneen kiinni ennen kuin olen lähtenyt töihin. Sen sijaan olen lukenut lehteä. Ehkä pitää aloittaa pienin askelin.

Ja anteeksi (itselleni?), palasin deittinettiin. Mutta en taaskaan tee siellä mitään!!! ahahahahah :) Mietin, kuinka mahdollista edes on, että löytäisin jonkun, joka kelpaisi minulle. En itsekään kelpaa itselleni.

5 kommenttia:

 1. Haa, "käännytystyöni" on purrut sinuunkin. :) Luulen, että asian tiedostaminenkin auttaa, siinä alkaa sitten pikkuhiljaa ehkä löytämään itselleen sopivan balanssin tv:n ja netin käyttöön. Mäkin pähkäilen täällä vielä tuota puhelimen netin käyttöä...

  VastaaPoista
 2. Joo, suunnittele yhden asian rajoittamista ja pienin askelin. Ensin tahdonvoimalla, esimerkin voimalla kuten Daaliahin onnistuminen, palkitsemalla itsesi suklaapalalla tai pyytämällä kannustavia kommentteja blogiin :) Jos tällaisten ulkoisten syiden avulla saat kokeiltua muutosta vähän aikaa ja näkemään sen edut elämässäsi, niin oma ajattelutapa alkaa tiedostamatta muuttua ja uudesta tavasta tulee helpompi pitää yllä. Niiden repsahdustenkin jälkeen, joita meille ihmisille aina käy.

  VastaaPoista
 3. Sekin auttaa kun keräilee itselleen etukäteen valikoiman "parempaa tekemistä" esim. kirjastosta läjän kirjoja ja hyviä leffoja. Multa saa suosituksia ;)  VastaaPoista
 4. Voi kuinka tutulta tuo kuulostaa! Varsinkin niinä päivinä kun sattuu olemaan lievästi sairaana (huom. lievästi, ei niin etteikö pystyisi tekemään jotain järkevääkin), kuten minä nyt, huomaa päivän päätteeksi lojuneen koko komeat 16 valveilla oltua tuntia sohvan pohjalla tehden eiyhtäänmitään. Tai toinen vaihtoehto on sitten tämä näppiksen äärellä jumitus.. :D

  Ihanan oloinen blogi sulla! Ja aika mehukkaan mielenkiintoinen tuo Junnu-kuvio, vaikka en ehkä ihan täysin kärryille siitä vielä päässytkään.. Käyn varmasti kurkkimassa toistekin, miten asia etenee :)

  Pidän sulle peukkuja, että löydät rinnallesi jonkun ihanan ihmisen, jonka kanssa ihmetellä elämää :)

  Iloista viikonloppua sinne suuntaan! :)

  Elena, http://myotajavastamaessa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommenteista ihanat ihmiset! Olen taas ollut kadoksissa...

  VastaaPoista