maanantai 24. syyskuuta 2012

Täti ja sen 12 liskoa

"Taas" täällä :)
Oikeastaan :( eikä :) Jatkan perinteistä valitusvirttäni...
Näin äsken itseni parisenkymmentä vuotta myöhemmin samassa tilanteessa: sohvalla yksin, kakkupala lautasella sylissäni katsomassa jotakin melankolisia tunteita herättävää elokuvaa ja kaatamassa viiniä lasiin. Apua! En ollut onnellinen. Ei riittänyt, että lemmikkilisko vieressäni mulkoili minua eri suuntiin kääntyvine silmineen. Kaiken lisäksi minulla ei vieläkään ollut tarpeeksi rahaa eikä puhelin ollut pitänyt mitään ääntä koko päivänä. Surullista.

No niin, sanomattakin selvää, että mitään mieskuvioita ei ole. 
Jaa... pussailin mä kaverin häissä jonkun kanssa, mutta ei siinä sen suurempia kipinöitä ollut.
Exä kävi kahvilla ja kirosin mielessäni, et miks sen piti näyttää niin hyvältä just sillon. No ei siinä kummempaa, taistelin itseni kanssa ja juteltiin mukavia hänen hyvistä tulevaisuuden kuvistaan ja minun seisahtaneesta elämästäni.

Yksi kiva uutinen on: kämppä vaihtuu kai isompaan jossain välissä. Niin ja onhan lokakuussa toki tiedossa muutamatkin pirskeet. Siihen asti hiljaiselo jatkuu. 
On eräs nettikontaktikin, mutta taitaa kadota hänkin jonnekin hissun kissun. Mikä siinäkin on? Mähän olen ihan hyvännäköinen nainen!? Prkl!

2 kommenttia:

 1. Welcome back cioccolata!

  :( mutta toisaalta myös :D
  Tiedätkö, se miten kuvaat elämääsi tässä postauksessa ja tuossa tulevaisuudenvisiossa, kuulostaa aivan täydelliseltä aloitukselta elokuvalle. Hieman tyyliin Bridget Jones.

  Mä en usko, että muuta kuin yksi suunta: ylöspäin!

  Onko sulla muita suunnitelmia syksylle?

  VastaaPoista
 2. Hahah :D Niin, voishan asian noinkin nähdä. Ja kyllä mä täältä taas nousen. Se on vaan tää syksy (myös), joka koettelee.
  Muita suunnitelmia.. Noh, gradua pitäis viedä eteenpäin ja reenaan maratonille ;)Muuta ei ehdikään.

  VastaaPoista