maanantai 19. maaliskuuta 2012

Treffailua ilmassa

Eteenpäin.
Mulla on tänään treffit!!! Joo, apua. Olen taas semisti saanut voimia jatkaa tota nettideittihommaa ja tänään ois sitten ekat treffit taas siltä saralta vähään aikaan. Mies on 33, eli mua vähän vanhempi (vaihteeksi). Kuulostaa mukavalta, mutta mua hiukan ahdistaa sen flirttailevat viestit. Itse en laita mitään sellaista tekstiä ennen kuin on tavattu. Kuva ei kerro tarpeeksi, enkä halua antaa mitään superkiinnostunutta kuvaa itestäni, jos sitten deiteillä ei enää kiinnostakaan. Saa nähdä mitä tästä tulee... Yritän olla avoimin, positiivisin mielin, että rennosti kahville tässä vaan ollaan menossa, mutta jotenkin epäilyttää.

Parin muunkin kanssa olen viestitellyt ja eilen muutenkin fb mukaan laskettuna juttelin netissä neljän eri miehen kanssa. Kaikille heille olen vain kaveri, mutta silti siitä tuli hyvä mieli ja ajatus, että en taida olla niin luotaantyöntävä ja tylsä kuin mitä joskus kuvittelen. On kevät :) ja se tekee mut iloiseksi ja innostuneeksi! Mitä vaan voi tapahtua ja varmasti jotain tapahtuu, jos jatkan yhtä rohkeasti eteenpäin.
Ihanaa kevään alkua kaikille teille!:)

3 kommenttia:

 1. Hei, mäkin innostuin taas nettideittailusta. Se taitaa olla tuo kevät :)

  Mä taas on päättänyt mennä vähän överisti flirtti-linjalle. Saa nähdä kuinka paljon tulen katumaan syistä että:

  a.) Johdan harhaan
  b.) Ei sitten kiinnostakaan

  VastaaPoista
 2. Aika rohkea olet ;)Toisaalta, rutkasti leikkimieltähän tuo nettideittailu myös vaatii. Ei pitäis kenenkään olla siellä liian ryppyotsaisena liikenteessä. Vasta treffeillä saa lopullisen varmuuden kemioista ja eiköhän ne miehetkin sen ymmärrä :)
  Jännittävää kevättä sulle, daaliah!

  VastaaPoista
 3. Juu, vähän hauskuutta ois tavoitteena saada hommaan. Taidan joutua vetämään eka vähän överiksi, että löytyy kultainen keskitie :)

  Iloista ja "uuttatuovaa" kevättä, cioccolata! Raportoidaan puolin ja toisin :)

  VastaaPoista