lauantai 2. kesäkuuta 2012

Stood up

Ilmeisesti jinxasin noi deitit ylenmääräisillä epäilyilläni ja negatiivisuudellani, sillä guess what??! Jätkä teki oharit! Kyllä. O-h-a-r-i-t **ttu!!! Siellä tää täti seisoskeli aivan helkkarinmoisessa kylmyydessä 40 minuuttia!!! Turhaan. Joo, hullu olen ku noinki kauan ootin, mut oli pakko antaa vähän pelivaraa ku oli sovittu näkevämme seiskan pintaan, mitä ikinä se sit tarkottaakaan ja tyyppi oli tulossa toisesta kylästä, nii aattelin et sillä menee normaalii pidempi hetki saapua. Mutta joo, kiitos taas vaan tästä. 
Kävin sitte vuokraamassa leffan ja hakees vähän karkkii piristykseks tähän iltaan, ni toi leffa on joku helvatun ranskalainen. Ei ollut todellakaan tarkoitus sellasta kattoa tänään. Ei niin oo mun ilta tämä :( 

Menen nyt katsomaan tuon surkean leffan loppuun.

3 kommenttia:

  1. Cioccolata, nyt tästä eteenpäin - ignooraa tuollaset luuserimiehet! Sä ansaitset parempaa.

    VastaaPoista
  2. Huh, huh! Voisi tuntemattomalle uskaltaa sanoa, että tuli pupu pöksyyn.

    Ja edelliseen kirjoitukseen: Eksien statukset ja muutkin päivitykset piiloon vaan. Ei ole mukava nähdä, kun joku lisää kuvia eksästä ja sen uudesta hyvännäköisestä hanipuppelista edustamassa sukujuhlissa.

    VastaaPoista
  3. Kiitosta Daaliah ja Sirocco :) Joo, mä ignooraan. Jos on noin munaton mies, niin onneks ei koskaan tavattukaan.

    Edelleen on exät näkyvissä, mut oikeessa oot sirocco - ei tosiaan aina tunnu niin hirveen kivalta katsella toisten onnea, vaikkakin pelkkää hyvää toivon exälleni (sille varsinaiselle).

    VastaaPoista