tiistai 22. toukokuuta 2012

Bored and confused

Viisuja täällä katselen, tai semifinaali tuo taitaa olla. Eka kerta, kun kuulin Suomen kappaleen. Olenpas mä täysillä mukana tänä vuonna - Not.

Viime päivät olleet lähinnä töitä ja urheilua. Onpas jännää. Olinhan mä lauantaina viihteellä, vielä eri kaupungissakin, mutta eipä siitäkään ole mitään mainitsemisen arvoista kerrottavaa. Tylsää :( Ei mulle vaan tapahdu ikinä mitään. Sori, että oon tällanen 'nou laif'. En mäkään siitä tykkää.

Deittinetissäkään ei tapahdu niin yhtään mitään. Musta on sielläkin tullut joku hylkiö, tai no lähinnä se on seurausta siitä, että oon jo viestitellyt/käynyt treffeillä lähes kaikkien potentiaalisten kanssa. Vaihtuvuus on aika hidasta. Yhden kanssa viestittelin pienesti, mutta hänpä sitten yhtäkkiä vaipui radiohiljaisuuteen. En tiedä kuulostinko jotenkin liian ärsyyntyneeltä, ettei hän ole ihan juuri samalta paikkakunnalta, vaan hieman kauempaa. En kyllä tarkoittanut, että se nyt olisi mikään ongelma. Eräs toinen tyyppi, jonka sivulla vierailin, lähetti viestin sanoen että mulla on kivat silmät, mutta näytän kovin nuorelta. So??!! Mistä lähtien se on ollut negatiivinen asia?? Vastasin hänelle jotakin ja sain lauseen verran tekstiä takaisin. Johtopäätöksenä, hän varmaankin halusi vain ilmaista ympäripyöreästi, että ei kiinnosta.

No ei mulla tässä muuten mitään hätää ole. En ole siis mitenkään masentunut, vaikka niin teksti ehkä antaa ymmärtää. Ehkä vähän vaan pitkästyttää ja ihmetyttää, kun en pääse mihinkään tekemisiin kaksilahkeisten kanssa. Ei sen pitäisi itsetunnostakaan olla kiinni, kun nyt on taas ihan hyvä usko itseen urheilun myötä ja muutenkin - kuka muka ei haluais tutustua muhun ja olla mun kaa, häh?! ;) Noh, yritän pitää yllä hyvää sprittiä ja olla kärsivällinen, niin ja ennen kaikkea nauttia kesän alkulämmöistä :-D

1 kommentti:

  1. Joo, komppaan fiiliksiä. Mä oon valmis luovuttamaan noiden kaksilahkeisten suhteen ja nettideittailun suhteen. Game over :)

    VastaaPoista