maanantai 11. huhtikuuta 2016

Tässä on kevät

Heipparauskis!
Tuli mieleen tämänkin blogin olemassa olo, kun lueskelin Rakkauden viidakkokirja:n uutta tekstiä. Mietin, että pitäisiköhän tämä blogi jo haudata, kun en oikein jaksa enää päivittää. Noh, koska olen surkea päätösten tekijä, ehkä jätän tämänkin päätöksen tekemättä, ainakin tällä erää.

Näköjään edellisestä päivityksestäni on alle vuosi, juuri ja juuri. Sen jälkeen elämä on soljunut eteenpäin tasaisen tappavaan tahtiin melko mielikuvituksettomasti. Loppusyksystä tapailin kuukauden verran erästä insinööriä. Olin toki epävarma, kuten aina, mutta kuitenkin niin ihastunut että halusin uskoa että toinen ajattelee ja tuntee samoin. Näin meissä hirveän määrän samankaltaisuuksia ja luulin, että olemme täydellinen pari. Hän oli kuitenkin, varsinkin kropaltaan niin täydellinen, että se herätti pientä pelkoa. Ihastun aina korviani myöten juuri sellaisiin ihmisiin, jotka ovat ihan piirun verran sitä jotain "parempaa tasoa" kuin minä itse. Ja niinhän siinä sitten kävi, että matto vedettiin jalkojen alta ja putosin korkealta henkeä haukkoen, kun sain viestin, jossa hän halusi "keskustella". No, alkushokin jälkeen hyväksyin asian. Enhän sille mitään voi, jos se jokin puuttuu. En voi enkä halua ketään pakottaa suhteeseen kanssani. Onneksi emme arjessa törmänneet missään, niin sekin teki unohtamisesta helppoa.

Sen jälkeen en luovuttanut, vaan kävin vuoden vaihteen paikkeilla neljät Tinder-treffit. Kaikki jäivät yksiin treffeihin. 

Viidensillä treffeillä tärppäsi :D
Tätä miestä olen nyt tapaillut puolitoista kuukautta. Ihan selkeä ei ole tämäkään kuvio. Olen ollut melko epävarma melkein alusta asti. Ehkä kolme ensimmäistä treffikertaa olin varma kiinnostuksestani, mutta siitä asti se onkin heilunut ja häilynyt sinne tänne jatkuvasti. Haluaisin puhua tunteistani hänen kanssaan, mutta silloin kun nähdään, unohdan epävarmuuteni ja nautin vain hänen seurastaan. En osaa sanoa, mitä tässä tapahtuu. Tällä (sanotaan tästä lähin vaikka Matias) miehellä on myös entisestä suhteestaan lapsi ja sen vuoksi näemme mekin vuoroviikoin. Otamme iisisti, enkä ole vielä tutustunut hänen lapseensa. Parempi niin, haluaisin itsekin olla ensin varmempi tästä kaikesta.

1 kommentti:

  1. Kiva kuulla sinusta, pitkästä aikaa.

    Tuo, että kerrot "aina" ihastuvasi itseäsi parempiin ihmisiin, tarkoittaa, että olet tottunut tuntemaan itsesi parisuhteessa epävarmaksi ja huonoksi. Nyt Matiaksen kanssa unohdatkin sen epävarmuuden. Se on hyvä merkki.

    VastaaPoista